About Us

TEVA Serbia d.o.o.

Teva Serbia, deo je vodeće svetske farmaceutske generičke kompanije TEVA Pharmaceutical Industries Ltd.

Sa sedištem u Beogradu, Teva Serbia zapošljava tim stručnjaka odgovornih za prodaju i marketing na tržištu Srbije i donosi novu energiju sinergističkim nastupom sa stručnjacima iz zdravstvenog sistema kao i udruženjima pacijenata.

Posvećeni tim kompanije TEVA Serbia uspešno koristi globalnu snagu jedne od vodećih farmaceutskih kompanija u svetu -TEVA Pharmaceutical Industries Ltd., da širokom broju pacijenata u Srbiji obezbedi dostupnost najsavremenijih, visokokvalitetnih generičkih lekova pristupačnih cena.

Više »

Direktorka tržišta

"Kao deo najveće generičke farmaceutske kompanije koristimo globalnu snagu da u Srbiji uvedemo najsavremenije lekove i učinimo ih dostupnim našim građanima. Posvećeni smo unapređenju i širenju kvalitetne zdravstvene zaštite i kao društveno odgovorna kompanija uspostavljamo i razvijamo partnerstvo sa svim vodećim medicinskim institucijama i udruženjima pacijenata."
 
LIDIJA MARUŠIĆ RAKO

Više »

TEVA PHARMACEUTICAL INDUSTRIES Ltd.

Teva Pharmaceutical Industries Ltd. (NASDAQ: TEVA) je globalna farmaceutska kompanija specijalizovana za razvoj, proizvodnju i prodaju generičkih i inovativnih lekova i aktivnih farmaceutskih supstanci. Teva je među 15 vodećih farmaceutskih kompanija i jedna od najvećih generičkih farmaceutskih kompanija na svetu.

S više od 100 godina iskustva u području zaštite zdravlja, kompanija posluje u velikom broju zemalja putem mreže svojih povezanih društava. Sedište kompanije je u Izraelu, a kompanija više od 80 posto svojih prihoda od prodaje koji su u 2010. godini iznosili 16,1 mlrd. USD ostvaruje u Severnoj Americi i Europi. Teva ima više od 40.000 zaposlenih širom sveta i proizvodne lokacije u Izraelu, Severnoj Americi, Evropi i Latinskoj Americi.
 

 TEVA U BROJEVIMA

 
Broj 1 generička kompanija u svetu • Među prvih 15 globalnih farmaceutskih kompanija • 18,3 milijardi USD realizovana prodaja u 2011. • Poslovanje u 60 zemalja • 71 milijardi tableta u 2011 • Distribucija proizvoda na više od 120 tržišta • 46.000 zaposlenih • Više od 6.000 zaposlenih radi na obezbeđenju kvaliteta
 

 Teva u svetu