Karijera

Iskustva zaposlenih

Naši zaposleni su ključ našeg uspeha! Saznajte šta članovi našeg tima kažu o kompaniji, svom zadovoljstvu i svojim uspesima u TEVI Serbia.

Ana Kovačević – Stručni saradnik

Po završetku studija stomatologije zaposlena sam u Tevi Serbia kao stručni saradnik, odnosno posredujem u Tevinom kontaktu sa stručnom javnošću.
Uživam u svom poslu i upravo me spoj komunikacije i pozicioniranaj medikamenata opredelio za posao koji volim.
Svakim radnim danom imam priliku da unapredim i usvajam nova znanja, ispoljim kreativnost i istovremeno učestvujem u donošenju važnih odluka. Čast mi je da radim u Tevinom timu i doprinesem da dobar lek bude dostupan svima.

Tamara Batrićević – Farmakovigilanca

Moj posao je dinamičan, nudi konstantno usavršavanje, upoznavanje novih ljudi iz farmaceutskog sveta, kao i lično ostvarivanje kako u pogledu timskog rada, tako i u pogledu samoinicijative, kreativnosti i ličnog pečata.
Neverovatno je iskustvo i zadovoljstvo biti deo kompanije kao što je Teva Pharmaceutical Ltd., jer ulaganjem u svoje zaposlene otvara nove horizonte i nudi bezbroj mogućnosti za dalji razvoj na poslovnom planu.
Tevin globalni farmakovigilancni sektor predstavlja posvećen, odgovoran i organizovan tim. To je tim kome je stalo do pacijenata, do njihovog zdravlja i sigurnosti.
Pripadanje takvom timu je prava inspiracija koja me konstantno pokreće da raditm na sebi i da svaki dan učim nešto novo, a sve u službi zdravlja pacijenata.
 

Nenad Mitov – Stručni saradnik

Čast mi je i zadovoljstvo što sam u kompaniji Teva u drugoj godini rada na radnom mestu stručni saradnik. Po završenom medicinskom fakultetu oduvek sam želeo da svoje znanje usavršavam u dinamičnom, proaktivnom, fleksibilnom timu spremnom da prepozna i odgovori na razne izazove. Na osnovu svog iskustva u Tevi siguran sam da sam deo takvog tima. Zahvaljujući stalnoj edukaciji, obukama i timskoj atmosferi, dobio sam priliku da svoj posao i znanje nadograđujem na pravi način. Svim mladim ljudima dajem toplu preporuku da svoju karijeru počnu kod nas jer će na najbolji način osetiti kompleksnost Tevinog portfolia medikamenata, njihovu implementaciju u praksi kao i zadovoljstvo postignutim uspesima kako na ličnom tako i globalnom nivou Teve kao internacionalne kompanije.

Vladimir Milošević - Portfolio menadžer

Kada sam se opredeljivao za posao u Tevi Serbia, kao Portfolio menadžeru posebno mi je bio interesantan impresivni Tevin portfolio lekova.
Rad na implementaciji postojećih i uvođenju novih lekova doživljavam kao veliku odgovornost, ali i kao inspiraciju i stručni izazov.
Iako živimo u turbulentnim vremenima, smatram da imamo privilegiju da radimo u zdravom i kreativnom Tevinom okruženju, kako lokalno tako i globalno.

Budi deo tima TEVA Serbia

Snaga kompanije Teva leži u bogatstvu različitosti, izuzetnoj stručnosti zaposlenih i njihovoj predanosti ostvarenju poslovnih ciljeva. Svojim zaposlenima TEVA Serbia omogućuje kreativnost, profesionalni rast i razvoj, napredovanje u karijeri i kvalitetan timski rad. Budi deo tima TEVA Serbia i radi u dinamičnom, energičnom, motivišućem i timskom okruženju.

U kompaniji TEVA Serbia ljude cenimo po njihovim dostignućima i ukupnom potencijalu. Profesionalnost, predanost, proaktivnost i motivisanost odlike su svih naših zaposlenih koji daju najveći doprinos našem uspehu. Za rad u kompaniji TEVA Serbia ključna reč je 'tim'. Zahvaljujući timskom radu i kvalitetnoj saradnji među kolegama postiže se izvrsnost, kao i odlični poslovni rezultati.

Prijava za posao

Ukoliko ste zainteresovani da budete deo tima Teva Serbia, svoju poslovnu biografiju možete poslati na adresu teva.serbia@teva.rs