10. oktobar 2015 « Nazad
TEVA Serbia dobitnica Sertifikata A Boinitentne izvrsnosti​​​​​​

Teva Serbia po drugi put dobitnica je jednog od najvećih priznanja za uspešno  poslovanje – Sertifikat A Boinitentne izvrsnosti.

 
Sertifikat za boinitentnu izvrsnost poslovanja koji se po identičnim kriterijumima  dodjeljuje u više od 17 zemalja Evrope, najbolji je pokazatelj finansijske stabilnosti i kvaliteta rada kompanije na određenom tržištu. 

 
Boinitentna ocena predstavlja natprosečnu bonitentnu vrednost preduzeća  i temelji se na završnim računima privrednih subjekata za poslednju finansijsku godinu, a istovremeno i predviđa sigurnost poslovanja u narednih 12 meseci. 

 
Teva Serbia i ove godine nalazi se među svega 6 kompanija u Srbiji koje su zadovoljile kriterijume za dobijanje Boinitentne izvrsnosti. 
 
"Izuzetno nam je drago da smo dobili ovo priznanje, koje je zvanična potvrda uspešnosti našeg poslovanja kao i ukupnog poslovnog kredibiliteta naše kompanije, naglasila je Lidija Marušić - Rako, direktorka TEVE Serbia.

 
Sertifikacija je ustaljena praksa u međunarodnom okruženju na osnovu koje privredni subjekti jačaju i utvrđuju svoj ugled i poverenje  u domaćem i stanom poslovnom okruženju, a, „Bisnode“ priznanje izvrsnosti jedan je od najprestižnijih sertifikata u Evropi za 2014. godinu

 

​​